Sen bloggtext för v 4, pga digitalt strul

Vi har haft engelska i veckan. Vi har blivit bättre på engelska. Vi tränar oss att prata och lyssna. I torsdags åkte vi skridskor. Vi har också jobbat med årstidsboken. Vi skrev om vattnets kretslopp. Vi i 3:an har gått 178 dagar i skolan varje läsår och när ettorna firade 100 dagar i skolan, ja då har vi gått 178×2+100dagar=456 dagar i skolan…Vi har bara 78 dagar kvar på lågstadiet…

Idag, fredag den 27 januari, har vi haft kemilektion med 7:orna. De lärde oss att eld behöver syre för att det ska kunna brinna. De lärde oss också att om det inte finns något syre så kommer träden att dö.

På idrotten lekte vi djungelkull. Då är det 3 krokodiler och två apor. Aporna får inte nudda marken men krokodilen får bara vara på marken. Om en apa blir kullad av en krokodil blir apan en krokodil och krokodilen en apa. Den leken är kul!

Hej från oss!

Lennon och Arvid

2 reaktion på “Sen bloggtext för v 4, pga digitalt strul

  1. Hej!
    Många skoldagar blir det onekligen! Ännu fler att se fram emot under kommande år! Vid tillfälle, någon skoldag här framöver, får ni nog ta och dubbelkolla det där med att träden dör *utan* syre med 7:orna. De verkar ha varit lite otydliga på just den punkten.
    Skoj med bloggen,
    hälsar Petra.

    • TryckfelsNisse var framme en sväng och dansade runt bland bokstäver och ord! Se klass 7a´s filmer för att förstå! Mvh klass 3a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *