v 22 Första klivet upp till 4:an, tre trappor upp i stora skolan!

Idag träffade klassen sina nya mentorer inför hösten. Ja, lite har vi träffats innan, men idag jobbade vi en hel lektion i nya klassrummet tillsammans med Nina och Stina. I händelseböckerna skrev alla sina tankar om varför det är dags att byta årskurs. Den vanligast förekommande kommentaren är: ”Jag är färdig med det här lilla lågstadiet nu!” 🙂

Så är det! Vi avslutar våra påbörjade arbeten och för var dag som går blir vi allt mer färdiga med ”det lilla lågstadiet”.

Dagarna som återstår i klass 3a är:

torsdag den 1 juni – Vi övar inför skolavslutningen, jobbar färdigt med diverse uppdrag.

fredag den 2 juni –  Skolresa till Boda Borg, 8.00-20.00, PM skickat per mail.

måndag den 5 juni – Vi målar dekorationer till avslutningen, börjar städa och plocka ihop årets arbeten. En stor kasse behövs till denna dag! Kl. 15.00 träffar vi er alla i Hagaparken och har en avslutningspicnic med klassen. En överraskningshändelse väntar er som barnen förberett. Information om plats har skickats per mail.

onsdag den 7 juni – Vi utvärderar arbetsåret och fortsätter städa och plocka ihop arbeten. På rasten ska vi träffa våra brevkompisar i engelska trean och leka tillsammans. Vi får matpaket från matsalen eftersom det är ”Leavers Lunch” för 9:orna. Är det fint väder tar vi matpaketen med oss och går till en park.

torsdag den 8 juni – Vi går till Hagaparken och spelar brännboll och äter lite senare lunch i matsalen. Vi gör fint på avdelningen till avslutningen!

fredag den 9 juni – Skolavslutning i Ljushallen kl. 8.30. Klassen träffas kl. 8.15 utanför klassrummet och går tillsammans. Ni föräldrar är välkomna att stå på balkongerna i Ljushallen! Därefter ses vi alla i vårt klassrum för att säga ”Hej då och glad sommar!”

Vi tackar för oss och lämnar över stafettpinnen till Nina och Stina, som snart, mycket snart lägger ut ett första brev till er här på bloggen!

Vi ses och hörs!

Adrian, David och Lena

En reaktion på “v 22 Första klivet upp till 4:an, tre trappor upp i stora skolan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *